fbpx

Voorstelling '21-'22

Bekijk hier de fantastische acts die in de aankomende voorstelling te zien zullen zijn!
*programmawijzigingen voorbehouden

Duo Fossett – Luchtperche

Het Duo Fossett uit Hongarije presenteert een van de hoogtepunten uit onze voorstelling; een gewaagd optreden aan de zogenaamde luchtperche. Deze twee artiesten werken op 10 meter hoogte, volledig op basis van wederzijds vertrouwen.

Pedro Rivelino’s Clowns

Klassiek circus in optima forma: De Rivelino’s clowns zorgen voor een gulle lach met hun komische en muzikale optredens!

Noémi Krich

Een sprookjesachtig optreden, hoog in de nok van de tent. Gewikkeld in een net vertoond de Hongaarse Noémi haar lenigheid onder bijpassende muziek.

Brad Garcia

Ieder jaar presenteren we een nieuwe show, maar soms is het ook leuk om oude bekenden terug te zien. Wie kent Brad nog, de winnaar van de publieksprijs in 2018? Met komische optredens op de trampoline, of samen met het publiek…

10 enthousiaste hondjes

samen met het Duo Igen

Nigel Voets

Tempojongleur van Nederlandse bodem; gestart bij jeugdcircus Rotjeknor in Rotterdam, inmiddels opgetreden in meer dan 15 verschillende landen. 

Laat je verrassen!

Sarah Florees

Elegant, ongelooflijk lenig en perfect op de maat van de muziek, laat Sarah meerde hoepels om haar lichaam draaien. 

Francesco Fratellini

Een dubbele behendigheidsoefening, want Francesco jongleert niet alleen, hij balanceert daarbij ook nog op een hoge eenwieler. En wat daarna gepresteerd wordt, maakt iedere ober jaloers!

Ezra Veldman

Wederom Nederlands talent, dit keer met diabolo’s. Toen Ezra 6 jaar geleden vroeg of hij mee mocht doen in het circus, wist hij het zeker: hier ga ik voor! Inmiddels is zijn act uitgegroeid tot een van de absolute toppers in de circusbranche. Geniet van de snelheid en techniek…

Josefine en Daniël Igen

Een niet alledaagse verschijning in de piste; 9 getalenteerde geiten die met onwijs veel plezier bewijzen, dat ze verrassend veel in hun mars hebben. Samen met hun baasjes en een reusachtige hond ‘Boss’ nemen ze u mee in Tiroler sferen!

Uw spreekstalmeester…

Gastheer bij de ontvangst, en natuurlijk als directeur annex spreekstalmeester de rode draad door het programma. Informatief, verbindend en volop passie voor het circusvak en hooggeëerd publiek! 

Kevin van Geet, jongste Circusdirecteur van Europa

Groot live showorkest

Het orkest met uitsluitend Nederlandse topmuzikanten staat onder leiding van Vincent van Lent, en voorziet alle acts van bijpassende live-muziek. Een absolute must voor op-en-top circussfeer…