fbpx

Voorstelling '21-'22

Wij zijn – zo ver het reisadvies het toe laat – onderweg door Europa, om voor u de meest fascinerende circusacts te selecteren. Bekijk hieronder het overzicht met nieuwe acts voor het aankomende seizoen!

Duo Fossett – Luchtperche

Het Duo Fossett uit Hongarije presenteert een van de hoogtepunten uit onze voorstelling; een gewaagd optreden aan de zogenaamde luchtperche. Deze twee artiesten werken op 10 meter hoogte, volledig op basis van wederzijds vertrouwen.

Pedro Rivelino’s Clowns

Klassiek circus in optima forma: De Rivelino’s clowns zorgen voor een gulle lach met hun komische en muzikale optredens!

Noémi Krich

Een sprookjesachtig optreden, hoog in de nok van de tent. Gewikkeld in een net vertoond de Hongaarse Noémi haar lenigheid onder bijpassende muziek.

Brad Garcia

Ieder jaar presenteren we een nieuwe show, maar soms is het ook leuk om oude bekenden terug te zien. Wie kent Brad nog, de winnaar van de publieksprijs in 2018? Met komische optredens op de trampoline, of samen met het publiek…

Meer acts volgen…

Kevin van Geet

Gastheer bij de ontvangst, en natuurlijk als directeur annex spreekstalmeester de rode draad door het programma. Informatief, verbindend en volop passie voor het circusvak en hooggeëerd publiek!

Groot live showorkest

Het orkest met uitsluitend Nederlandse muzikanten staat onder leiding van Vincent van Lent, en voorziet alle acts van bijpassende live-muziek. Een absolute must voor op-en-top circussfeer…

privacybeleid

Alle rechten voorbehouden
Kerstcircus Etten-Leur 2021

privacybeleid

Alle rechten voorbehouden Kerstcircus Etten-Leur 2021