fbpx

Voorstelling '23-'24

 Geniet ook dit jaar weer van internationale topacts – in de lucht en op aanraakbare afstand in de piste. Begeleid door Nederlands enige, live circusorkest is deze unieke voorstelling exclusief voor het KerstCircus in Etten-Leur samengesteld. Artiestenoverzicht wordt nog aangevuld! 

Marco Mariani – Clown

We zijn ontzettend blij dat Marco als clown en rode draad door het programma, na vier jaar van afwezigheid weer terug is. Met zijn komische optredens, muzikale talenten en improvisatievermogen een echte publiekslieveling! Welkom terug Marco – WhooHoo!

Duo Delporte – Wheel of Death

Het Rad des Doods, de naam zegt het al. In hoog tempo loopt en springt Dimitri Delporte op deze grote, ronddraaiende constructie. Dit Franse duo kent geen angst en biedt volop spanning en sensatie!

Stefanie Gottani – Voetjonglage

Antipode, jongleerwerk met de voeten. Een bijzondere discipline die door deze Italiaanse allround artieste met verve wordt uitgevoerd. Charmant en elegant laat Stefanie in hoog tempo vuur, voetballen en cilinders op haar voeten roteren. 

Luna Valkiv – Strapaten

Als winnares van de publieksprijs 2022 is Luna uitgenodigd om opnieuw deel uit te maken van het KerstCircus. Met haar verbluffende optreden aan de strapaten zal dit jong talent met vernieuwde choreografie wederom hoge ogen gooien!

Rodriguez Brothers – Hoogdraad

De gebroeders Rodriguez brengen Zuid-Amerikaans temperament naar Etten-Leur. Op 8 meter hoogte halen ze halsbrekende capriolen uit op de strakgespannen draad. Fietsen, springen en uiteindelijk een formidabele 2-man-hoog. Sensatie!

Tyshchenko Brothers – Hand2hand

Een knap staaltje acrobatiek met een combinatie van handstanden, kracht, balans en wederzijds vertrouwen. Deze Oekraïense broers hebben na jarenlange training een act op hoog niveau ontwikkeld. 

Duo Donnert – Pas de Deux

Adrian en Neyenne, die samen het Duo Donnert vormen, stammen beide uit roemrijke circusdynasatieën. Adrian als jockeyrijder, Neyenne als slangemeisje. Nu hebben ze hun krachten gebundeld en tonen bijzondere acrobatiek op de rug van twee prachtige paarden! 

Daarnaast presenteert Adrian een vrolijk hondennummer met een groep van enthousiaste viervoeters…

Brhrian Rodriguez – Jonglage

Als ware wervelwind raast deze getalenteerde jongleur door te tent. In hoog tempo jongleert hij met kegels, balletjes en hoeden – soms zelfs tussen het publiek! Olé! 

Sublime Showballet – Danseressen

Onze showgirls onder leiding van Oona Abbeel – rechtstreeks afkomstig van de Amsterdamse dansacademie – geven met hun charmante uitstraling, prachtige kostuums en bijpassende choreografieën een extra elan aan de voorstelling. 

Uw spreekstalmeester…

Gastheer bij de ontvangst, en natuurlijk als directeur annex spreekstalmeester de rode draad door het programma. Informatief, verbindend en volop passie voor het circusvak en hooggeëerd publiek! 

Kevin van Geet, jongste Circusdirecteur van Europa

Groot live showorkest

Het orkest met uitsluitend Nederlandse topmuzikanten staat onder leiding van Vincent van Lent, en voorziet alle acts van bijpassende live-muziek. Een absolute must voor op-en-top circussfeer…