fbpx

Veelgestelde vragen

De kinderprijs geldt voor 2 tot 12 jaar, dat betekend dat kinderen van 0 & 1 gratis naar binnen mogen, mits op schoot!

Voor rolstoelgebruikers met max. 1 begeleider hanteren wij het aangepaste tarief van Blok A, voor een plaatsje in de loge. Hiervoor kun je een rolstoelticket selecteren bij de ticketsoorten – let op: dit ticket geldt dus voor 2 personen, de rolstoelgebruiker en de begeleider. Wil je met meerdere personen bij elkaar zitten? Voor hen selecteer je de reguliere logekaarten.

Kaarten zijn vanaf medio oktober te bestellen in onze online ticketshop, vanaf november bij de lokale voorverkooppunten Jamin Etten-Leur en Intratuin Breda, en natuurlijk vanaf een uur voor aanvang aan de circuskassa in het Brabantpark.

Op 1e en 2e Kerstdag wordt een toeslag van € 5,00 per kaartje verrekend

De foyertent is vanaf een uur voor aanvang geopend, de speeltent zelf vanaf 30 minuten voor aanvang.  De placering geschiedt op volgorde van binnenkomst, zorg dat u op tijd bent voor de mooiste plaatsen in uw rang!

Op uw kortingsbon staat een actiecode, deze is in onze online ticketshop in te vullen. De korting wordt dan automatisch verrekend!

Natuurlijk, we hebben een keurige toiletvoorziening met dames- en herentoiletten en een aangepast toilet voor mindervaliden. 

In onze foyertent kunt u voor aanvang, in de pauze en na afloop van de show terecht voor koffie, thee, warme chocolademelk, glühwein, frisdranken en de bekende circussnacks zoals versgebakken popcorn, suikerspinnen en broodjes worst!

Let op: het meenemen van eigen eet- en drinkwaren in de theatertent is helaas niet toegestaan!

Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, een mailtje of berichtje op onze Facebook-pagina!